Nubis Logo Cases Jobs Nubis Academy Contact News NL

Affiliate Blogger Sessions 2018: een terugblik

Op donderdag 12 april vonden voor het eerst de Affiliateblogger Sessions plaats in de Amsterdam Arena. Met 38 verschillende sprekers en een meet market was dit het grootste affiliate event van het jaar in Nederland. Wij van Nubis waren hier dan ook uiteraard bij aanwezig. De dag begon met een keynote van Jelle vanaf de grasmat van de Arena. Hier vertelde Jelle over zijn visie op affiliate marketing, de toepassing hiervan met Odyssey bij adidas en zijn visie op de toekomst. Naast Jelle, gaf ook Tim van Dalen (Head of Development) een presentatie waarin hij uitleg gaf over onze affiliate marketing attributie tool Odyssey.

Een terugkerend thema bij verschillende presentaties die deze dag werden gehouden was de verschuiving in affiliate marketing naar een methode die verder kijkt dan de laatste klik. Een methode waarbij het analyseren van data centraal staat om zo een beter beeld te krijgen van wat er zich precies afspeelt in het aankoopproces en welke bijdrage de verschillende affiliates leveren. Met een aantal van van deze sprekers zullen wij binnenkort samenkomen om hier dieper op in te gaan tijdens de Nubis Ontbijtsessies.